Vælg en side

Om Haunstrup Brandsikring

Haunstrup Brandsikring slår dørene op i en tid, hvor der kommer mere og mere fokus på brandsikkerhed. Det bliver en velkendt person i branchen der til dagligt skal lede firmaet. Michael G. Jensen kommer med masser af erfaring qua hans tid i brandlukningsfirmaet MX3, samt hans seneste beskæftigelse hos HVAC, der er leverandør af materialer til netop brandlukninger i vægge og etageadskillelse mm.

Jeg oplever, at der er mange som ikke er 100 % inde i lovgivningen og bekendtgørelserne og derfor i bedste fald laver løsninger i gråzonen. Dem vil vi gerne servicere og hjælpe med de rigtige løsninger til en konkurrencedygtig pris, udtaler Michael G. Jensen

At Michael er landet i den rette branche, er der ingen tvivl om. Han er opdateret på regler og bekendtgørelser og har en lang erfaring med forskellige løsninger. Det er ikke kun inden for VVS og ventilation, men også inden for el, køl og stålkonstruktioner. Derfor kigger han også på større projekter, der gerne vil gå med 1 firma der kan brandlukke for flere fagentrepriser.

Michael startede d. 1. september, og der er allerede kommet en naturlig stor efterspørgsel. Det er projekter fra hele landet, lige fra helt små til større projekter. Fælles for dem alle er, at brandlukningsdelen skal gøres på den rigtige måde, både i udførelse, men også i dokumentation.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Michael på mobil 4138 2666 eller michael@haunstrupbrandsikring.dk